-10% reducere la comanda integrală ║ cod: LOVE ║ transport gratuit pentru toate comenzile
Livrare grauită
SERVICIUL CLIENTI
eshop de încredere
 

Oferte

Cel mai mic preț garantat

În cazul în care comandați bunuri pe care le găsiți într-un alt magazin mai ieftine decât noi, ca recompensă vă vom oferi un cupon de 50 Lei pentru achiziții.

Condiții pentru obținerea unui cupon de 50 Lei:

1.  Creați o comanda pe www.alabo.ro
2.  Aduceți dovada pe baza unui material de la un alt magazin online (print screen, link la produse) cu un preț mai mic față de produsul comandat cu noi
3.  Prețul mai mic este prețul bunurilor, inclusiv toate costurile asociate livrării bunurilor la adresa aleasă (nu se aplică livrării la dozatoare, colete sau alte puncte contractuale cu prețul de expediere preferențial)
4.  Prețul mai mic este, de asemenea, considerat a fi un element la prețuri reduse (cu discount-ul declarat și prețul inițial)
5.  Cu toate acestea, prețul limitat nu este considerat ca fiind un preț limitat doar pentru articolele selectate dintr-un alt magazin electronic, stocuri precum "târg de zi", "numai astăzi" sau bunuri cu preț preferențial, cu o reducere a prețului, până la o anumită oră din zi.
6.  Pentru a putea beneficia de un cupon de 50 Lei, trebuie îndeplinite toate condițiile
7.  După ce ați îndeplinit termenii și condițiile, nu ezitați să ne contactați sau să specificați acest fapt direct la nota din comandă
8.  După trimiterea comenzii, vă vom trimite un cod unic pe adresa dvs. de e-mail, care va deduce 50 Lei pentru următoarea dvs. achiziție de peste 190 Lei din coșul dvs.
9.  Când comanda este anulată sau nu este primită. Cuponul expiră
10. În cazul în care revendicarea unei acțiuni în Garanția pentru cel mai bun preț va fi considerată o practică potențial nedreaptă a concursului, ne rezervăm dreptul de a refuza efectuarea serviciului.

Operatorul își rezervă dreptul de a modifica termenii Garanției celui mai mic preț.